Peter de Ruiter
Bankastraat 107
2585 EK Den Haag
070 306 00 13
0 626 046 210
mail@peterderruiter.n
l

Algemene informatie


1. Reservering

Na ontvangst van uw reserveringsaanvraag per email ontvangt u na enkele dagen de bevestiging van ons met de factuur voor de aanbetaling van 30% van het boekingsbedrag. Nadat wij de daarop vermelde aanbetaling op tijd hebben ontvangen, is de reservering definitief.

2. Huurperiode
De huurperiode is minimaal een week en gaat in op de eerste zaterdag om 14.00 uur en eindigt de laatste zaterdag om 10.00 uur. Buiten het hoogseizoen is het in veel gevallen ook mogelijk om enkele dagen langer of korter te huren.

3. Betaling
De aanbetaling bedraagt 30% van het totale huurbedrag en dient binnen 7 dagen na ontvangst van de schriftelijke bevestiging in ons bezit te zijn. Het restant van de huursom dient uiterlijk 8 weken voor aanvang van de huurperiode te zijn voldaan. Bij reserveringen binnen 8 weken voor aanvang van de huurperiode dient de totale huursom direct na ontvangst van de factuur te worden voldaan. Met het voldoen van de aanbetaling verplicht u zich betaling van het totaal van de huursom.

4. Waarborgsom
Voor het gebruik van Moulin de Laval dient een waarborgsom te worden betaald van € 150 voor één of twee weken en € 300 bij drie weken. Deze waarborgsom dient eveneens uiterlijk 8 weken voor aanvang van de huurperiode te zijn voldaan. Binnen 5 dagen na uw vertrek ontvangt u dit bedrag terug door storting op uw rekening na aftrek van eventueel te betalen kosten (bijv. linnengoed, verwarmingskosten, telefoonkosten, breuk of beschadiging).

5. Energie
Voor electriciteitsverbruik is 15 kWh per dag bij de huurprijs inbegrepen en buiten de zomermaanden juli en augustus tevens 100 Kwh extra per week voor de inverter. Daarboven kost een 1 kWh 16 cent. Stookhout (huiskamer) 8 per zak (een handvooraad is gratis). In alle kamers is elektrische verwarming, die naar believen kan worden gebruikt.

6. Annulering
Bij annulering, schriftelijk gedaan tot twee maanden voor de huurdatum, ontvangt u 50% van het betaalde reserveringsgeld retour. Voor het overige dient u zelf eventueel een annuleringsverzekering af te sluiten. Als ten tijde van de huur de molen niet toegankelijk is omdat grenzen gesloten zijn, ontvangt u de restbetaling (70% van de huursom) retour.

7. Schoonmaak
Wij verwachten dat u het huis in min of meer dezelfde schone staat zult achterlaten als dat u het heeft aangetroffen.Schoonmaak door ons is verplicht. De kosten bedragen
75.

8. Keukenlinnen, bad- en beddengoed
Beddengoed kunt u zelf meenemen, maar het is ook mogelijk een of meerdere sets beddengoed te huren. Een set bestaat uit een hoeslaken, een dekbedovertrek en één (of twee) kussenslopen. Ook kunt u eventueel huren een set keukenlinnen, bestaande uit 2 theedoeken en 2 handdoeken. Badsets bestaan uit 1 badlaken, 1 handdoek en 1 washandje. Zie voor de betreffende tarieven de pagina Aanmelden.

9. Huisdieren
Het meenemen van huisdieren is toegestaan (melden bij reservering).

10. Maximaal aantal personen
Het maximum aantal personen van de betreffende woning mag niet overschreden worden, tenzij overeengekomen.

11. Controle inventaris
Direkt na aankomst dient de huurder de inventarislijst te controleren op aanwezigheid, op goed functioneren en/of aanwezige schade. Indien binnen 24 uur na aanvang van de huurperiode geen melding van onjuistheden is gedaan, wordt aangenomen dat alles in orde bevonden is en is de huurder vanaf dat tijdstip verantwoordelijk voor deze inventaris.

12. Aansprakelijkheid
Tijdens het verblijf is de huurder aansprakelijk voor zichzelf, de woning, de inrichting en alle zaken die tot het gehuurde object behoren en hij dient tegen zo'n aansprakelijkheid verplicht verzekerd te zijn.